Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Knaap Maatwoningen: betrouwbare aannemer in Rotterdam

Regelen en coördineren van het bouwproject voor uw huis, wij ontzorgen u op alle gebieden. Bent u op zoek naar een aannemer in Rotterdam? Knaap Maatwoningen is een deskundig aannemersbedrijf in Rotterdam. Het droomhuis op papier laten wij werkelijkheid worden. 

Knaap Maatwoningen, aannemers regio Rotterdam

Sinds 1994 houden we ons met name bezig met het begeleiden van klanten bij bouwprojecten van huizen en zijn we actief omtrent projectmatige bouw. We leggen de focus op een persoonlijke en deskundige begeleiding bij de bouw van vrijstaande woningen. Onze betrouwbare en deskundige uitvoering leidt jaar in jaar uit tot het behalen van het certificaat Klantgericht Bouwen. Iets waar we heel trots op zijn!

Door onze jarenlange ervaring weten we ieder bouwproces tot in de details zorgvuldig uit te voeren. Knaap Bouwbedrijf levert als aannemer in Rotterdam persoonlijke begeleiding, pure vakmanschap en all-in service. We zijn echte deskundige regelaars en goede luisteraars. Immers, het eindresultaat dient helemaal te voldoen aan uw wensen.

Aannemer Rotterdam van alle markten thuis 

Bij de realisatie van uw bouwproject komen er veel mensen vanuit verschillende disciplines bij u over de vloer: toeleveranciers, installateurs, elektriciens, bouwtransportbedrijven, et cetera. We coördineren alle benodigde handelingen en mensen en zorgen ervoor dat uw droomhuis stap voor stap in de praktijk tot stand gebracht wordt. 

Onze aannemers in regio Rotterdam zijn van alle markten thuis. Niet alleen zijn we coördinators, maar we zijn eveneens planners, inkopers, leidinggevenden en analisten. We regelen van alles voor u, zoals: het verkrijgen van de benodigde (bouw)vergunningen, het aansturen van mensen, het maken van de planning, overleggen met de architect, bewaken van een veilige en gezonde werkomgeving en het goed inschatten van risico's omtrent het bouwproces. Daarnaast kan Knaap u alles vertellen over de kosten van een nieuwbouwwoning!

Kennis van Rotterdam

Heeft u een aannemer in Rotterdam nodig? Dan doet u er verstandig aan om een aannemersbedrijf in Rotterdam in te schakelen. Bij een bouwproject komen er veel juridische en financiële zaken om de hoek kijken die per regio verschillend zijn. Knaap Maatwoningen is uw Rotterdamse expert omtrent alle bouwprocessen.

Knaap Maatwoningen is een oude aannemer in Rotterdam en Nesselande, maar absoluut niet verjaard. In tegendeel, doordat ons aannemers bedrijf in Rotterdam werkzaam zijn, zijn we als geen ander zo goed geïnformeerd. We weten precies welke bouwontwikkelingen er spelen in de regio Rotterdam en met welke wet- en regelgeving we rekening moeten houden.