Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Perfect Woningen

Knaap Bouwbedrijf voert het label Perfect Woningen in samenwerking met bouwbedrijf Berende, Bouwgroep Peters en Klies, Jozef Bouw & Roscobouw. Knaap Bouwbedrijf gebruikt het label als gestandaardiseerde cataloguswoningen met scherpe bouwkosten.


Knaap Bouwbedrijf is actief lid en mede-eigenaar van het label Perfect woningen. Deze vrijstaande woningen bieden wij aan in vastgestelde verschillende typen in de stijlen klassiek, modern, landelijk en traditioneel.

Perfect Woningen verzorgt het complete bouwtraject van schetsplan tot aan de sleuteloverdracht, inclusief alle benodigde vergunningen. U heeft 1 aanspreekpunt waar u altijd op terug kunt vallen.


Kijk voor alle woningen, bouwstijlen en mogelijkheden op www.perfectwoningen.nl.

Hoe is Perfect Woningen ontstaan?

Perfect Woningen is ontstaan uit een samenwerking tussen Patrick van Gent en buroSALT. Patrick heeft in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in verkoop, begeleiding en realisatie van particuliere woningen. Met een kleine 20 jaar ervaring is hij de persoon die u als beste kan adviseren en begeleiden bij de realisatie van uw vrijstaande Perfect Woning.


Gert-Jan en Paul van den Berge, broers en de architecten van buroSALT hebben als specialisatie het ontwerpen van vrijstaande nieuwbouw woningen. Zij zijn samen met hun team dan ook verantwoordelijk voor alle Perfect Woningen ontwerpen.


Met het vinden van de gerenommeerde bouwbedrijven Berende, van der Knaap bouwbedrijf en Bouwgroep Peters die gezamenlijk meer dan 200 jaar bouwervaring hebben is de coöperatie Perfect Woningen compleet. Bent u voornemens een vrijstaande woning te gaan bouwen in Zuid-West Nederland, dan bent u bij Perfect Woningen aan het juiste adres voor advies, ontwerp en realisatie van uw Perfect Woning.