Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
TYPE

Verbouw

Verhuizen lijkt soms de enige oplossing om af te rekenen met de onvolkomenheden van uw huis. Maar denk ook eens aan verbouwen. Met een aanbouw, dakopbouw of dakkapel creëert u in uw eigen, vertrouwde woning alle ruimte die u nodig heeft. Opeens is die extra slaapkamer, ruime woonkeuken of luxe badkamer wél mogelijk. Bij Knaap Bouwbedrijf noemen wij dit verbouwen om te wonen zoals ú dat wilt.

Aanbouw

Droomt u van een woonkeuken? Wilt u een grotere woonkamer? Met een aanbouw ontstaat deze extra leefruimte in uw woning. Knaap regelt voor u het hele traject, van de eerste tekeningen en de eventuele vergunningsaanvraag tot de laatste afwerking.


Bijgebouw

Wilt u graag een overkapt terras in uw tuin, of een vrijstaande berging of garage voor uw fietsen of auto? Binnen de regelgeving kunnen wij dit vaak vergunningsvrij realiseren op de gewenste plek. Extra aandacht besteden we hierbij aan de te kiezen materialen, zodat het bijgebouw mooi past bij de uitstraling van uw woning.


Dakopbouw

Met een dakopbouw krijgt uw woning een volwaardige extra etage. Vaak kunt u hiermee in één keer meerdere vertrekken aan uw huis toevoegen, zoals een slaapkamer, een badkamer, een wasruimte en een bergvliering. Met een goede planning en snelle uitvoering zorgen we dat u zo kort mogelijk in de rommel zit en de nieuwe ruimtes zo snel mogelijk in gebruik kunt nemen.


Dakkapel

Van bergzolder naar slaap- of werkkamer? Met een dakraam verkrijgt u onder het dak voldoende daglicht voor een slaapkamer of woonkamer. Met een dakkapel krijgt u zelfs extra stahoogte en dus nog meer leefruimte. Onze vakkundige timmerlieden realiseren een dakkapel op uw woning vaak in één dag. Desgewenst timmeren wij de nieuwe kamer gebruiksklaar voor u af. Als u dat wilt, verzorgen wij ook het schilder- en/of stucwerk.


Binnenbouw

Onder binnenbouw verstaan wij alle verbouwingen die zich binnen de bestaande muren van uw woning afspelen. Een extra kamer door een andere indeling van de slaapverdieping bijvoorbeeld, of grotere ruimtes door muren uit te breken. Ook het indelen en aftimmeren van de zolderetage of het creëren van een bergvliering behoort tot de mogelijkheden


Renovatie en onderhoud

Geregeld onderhoud aan uw woning en tijdige vervanging van bijvoorbeeld kozijnen en gevelbekleding zorgen voor behoud van wooncomfort en zijn een blijvende investering in de waarde van uw woning. Ook reparaties en buitenschilderwerk regelen wij voor u.


Verduurzaming

Met de toepassing van duurzame energie draagt u bij aan een beter milieu en bespaart u op uw energiekosten. Ook bestaande woningen verduurzaamt Knaap, bijvoorbeeld met na-isolatie, zonnepanelen, aanpassing van klimaatinstallaties of triple beglazing. Vaak komen dit soort ingrepen in aanmerking voor subsidie, waardoor de feitelijke investering kan meevallen. We vertellen u hier graag meer over.