Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Boerderij bouwen I Inspiratie: 21 voorbeeld boerderijen

Wilt u een huis met karakter die op vele plekken tot z'n recht komt? Een boerderij bouwen is dan een schitterend idee. Knaap Maatwoningen is gespecialiseerd in boerderijen bouwen en helpt u graag bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.

We kunnen een moderne boerderij bouwen, een authentieke boerderij bouwen, een boerderij bouwen in oude stijl en zelfs een prefab boerderij bouwen. Knaap Maatwoningen is breed gespecialiseerd en kunt u verder helpen op allerlei gebieden bij het realiseren van uw landelijke woning bouwen.

Landelijk wonen en leven in een woonboerderij

Het is een droom van ontzettend veel mensen; wonen op een boerderij. De rust, de vrede, de grote hoeveelheid aan privé en het groen. De focus van het boerenleven ligt niet alleen meer op productie, maar met name op mooi en in alle vrijheid wonen. Leven op een boerderij is dan ook schitterend en al helemaal als wij de boerderij bouwen naar uw wens.

Prachtig en passend ontwerp

Wilt u een boerderij bouwen in de oude stijl, een authentieke boerderij bouwen of een moderne boerderij bouwen? Onze ontwerpers maken uw droomboerderij helemaal naar wens. Een boerderij bouwen vergt echte vakmanschap, gedetailleerde kennis van ontwerp, bouw en afwerking, en juist inzicht in de heersende wet- en regelgeving. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij ieder type boerderij bouwen en renoveren. Bent u benieuwt wat kost het bouwen van een huis?

Boerderij bouwen in oude stijl

Wilt u een boerderij bouwen in de oude stijl? We helpen u een oude woonboerderij in alle glorie te herstellen. Uw oude boerderij nieuw bouwen doen we zeer zorgvuldig, zodat de authentieke elementen behouden blijven. Een klassieke boerderij bouwen vraagt namelijk een zeer secure aanpak. Wij weten een authentieke boerderij te bouwen volledig naar uw wens. Een oude boerderij nieuw bouwen is onze specialiteit.

Moderne boerderij bouwen

Wilt u graag een traditionele woning combineren met een moderne twist? Een moderne boerderij bouwen is iets wat wij graag voor u doen. We combineren moderne materialen en moderne bouwstijlen en maken uw droomhuis van a tot z. Het kan ook zijn dat u een modern – klassieke boerderij bouwen wilt. De combinatie van traditionele klassieke en moderne elementen creërt een adembenemend bouwwerk. Bekijk alvast de woning voorbeelden

Boerderij bouwen kosten

Een boerderij bouwen en kosten, daar valt geen vaste tarieven voor vast te stellen. Wilt u een klassieke boerderij bouwen, een prefab boerderij bouwen, moeten er onderdelen van de woning gerenoveerd worden of streeft u naar een geheel modern eindplaatje? Al deze vragen spelen mee in het uiteindelijk kostenplaatje. Wilt een boerderij bouwen en de kosten weten? Geef aan ons door wat u wenst. Wij maken een offerte op maat.