Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Welke bouwstijlen zijn er?

Bouwstijlen van tegenwoordig verschillen erg. Het is daarom ook erg belangrijk dat u vooraf zichzelf goed ori├źnteren welke bouwstijl bij uw wensen past. Knaapmaatwoningen B.V. realiseert al bijna honderd jaar prachtige woningen met diverse bouwstijlen. Bij Knaap kunt u dan ook terecht voor een goed advies over de verschillende bouwstijlen. Uw wensen zijn hierin altijd erg bepalend. 

Welke bouwstijlen zijn er?

In Nederland zijn er veel verschillende bouwstijlen te vinden. Knaap realiseert voornamelijk woningen met onderstaande bouwstijlen:

- Jaren 30 woning

- Dijkwoning

- Landhuis bouwen

- Herenhuizen 

- Moderne woningen

- Klassieke woningen

- 2-onder-1 kap woningen

Natuurlijk kunt u ook bij Knaap terecht als u uw eigen woning heeft ontworpen. Welke bouwstijl u ook kiest, Knaap is uw bouwpartner. Het specialistische bouwteam van Knaap gaat voor u aan de slag om uw bouwstijl te realiseren.

Welke bouwstijl past bij mij?


Bent u benieuwd welke bouwstijl het beste bij uw wensen past? U kunt direct een afspraak maken voor het bezoeken van de showroom van Knaap. Tijdens dit moment kunnen wij u adviseren over de verschillende bouwstijlen en de eigenschappen die deze bouwstijlen met zich meebrengen. Wilt u liever thuis op de bank inspiratie opdoen? Dan kunt u direct onze brochure downloaden! Wij helpen u graag bij het adviseren van uw wensen in combinatie met de mogelijkheden.