Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Bungalow bouwen met plat dak

U wilt graag een bungalow bouwen met plat dak? Als u een nieuwe bungalow wilt laten bouwen is een goede ori├źntatie fase erg belangrijk. In deze fase helpt Knaap u. Samen met Knaap worden uw wensen achterhaald. U kunt bijvoorbeeld denken aan de stijl van uw bungalow, de materialen en de afwerking. Een bungalow bouwen met een plat dak wordt zo helemaal naar de wens van de klant gerealiseerd. 

Bungalow laten bouwen met plat dak

Knaapmaatwoningen B.V. is gevestigd als aannemer in Rotterdam-Nesselande. Vanuit deze locatie realiseert Knaap prachtige bungalows met een plat dak, exclusieve bungalows of juist een hele betaalbare bungalow. Knaap heeft door haar ruime ervaring (bijna 100 jaar) veel bungalows gerealiseerd. Deze kennis past Knaap telkens opnieuw toe bij het realiseren van een bungalow met een plat dak of als je bijvoorbeeld een luxe recreatiewoning laat bouwen.

Eigen bungalow laten bouwen

Bij het realiseren en bouwen van uw eigen bungalow komt veel kijken. Zowel de verschillende materialen, het ontwerp als de innovatieve ontwikkelingen vragen uw aandacht. Omdat u uw eigen bungalow laat bouwen kunt u dit proces helemaal naar wens invullen. In de showroom van Knaap zal gekeken worden wat uw wensen zijn. Met deze informatie zal uiteindelijk een ontwerp gemaakt worden. De materiaalkeuze, indeling en specifieke wensen zullen direct door Knaap worden opgepakt. Het laten bouwen van een eigen bungalow gebeurt dan ook volledig naar uw wens.

Prijs om een bungalow te laten bouwen

De prijzen voor het bouwen van een bungalow hangen van uw wensen af. Om uw wensen in kaart te brengen kunt u direct een afspraak inplannen met Knaap. U kunt bijvoorbeeld onze showroom bezoeken of online onze brochure aanvragen. Wij komen graag met u in contact voor het bouwen van uw eigen bungalow!