Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Dubbele woning bouwen

Een dubbele woning bouwen is soms de perfecte keuze. Maar wat is nu eigenlijk een dubbele woning bouwen? Onder deze categorie vallen een aantal type woningen. Als eerst kunt u hierbij denken aan een twee onder één kap woning. Een woning wat eruit ziet als één maar wat bestaat uit twee huishoudens. Daarnaast zijn er woningen die eigenlijk dubbel gebouwd zijn. Een woning waar aan de achterkant (zijkant of voorkant) een kopie van de woning aan de andere kant van de woning is gebouwd. In dit artikel komt u alle informatie tegen over deze bouwstijl. Een dubbele woning bouwen realiseert Knaap graag naar uw wens. 

Voordelen van een dubbele woning

Hieronder staan de voordelen van een dubbele woning bouwen opgesomd. Naast de genoemde voordelen zijn er natuurlijk nog veel meer voordelen te bedenken waarom de dubbele woning het ideale type huis is. Knaap vertelt u graag alles over de voordelen van een dubbele woning.

1. U creëert meer ruimte

2. Uw huis heeft direct sfeer doordat het huis is gecombineerd 

3. Ook te combineren met hulpbehoevenden of (groot) ouders

Dubbele woning laten bouwen

Knaap Maatwoningen adviseert u graag over de mogelijkheden voor het bouwen van een dubbele woning. In onze showroom in Rotterdam-Nesselande vertellen wij u graag de mogelijkheden en brengen wij graag uw wensen in kaart. Door onze ruime ervaring (ruim 100 jaar) kunnen wij u voorzien van veel kennis wat bijdraagt aan het realiseren van uw droomhuis. U kunt direct een showroom bezoek inplannen via onze website. Wilt u liever eerst thuis informatie & inspiratie opdoen? Dan kunt u onze brochure aanvragen. Wij helpen u graag bij het bouwen van een dubbele woning! 

Opties dubbele woning

Wij adviseren u graag over alle opties die komen kijken bij het bouwen van een dubbele woning. Zo kunt u uw droomhuis energiezuinig bouwen. Hiermee bespaart u op uw energiekosten. Naast dubbele woningen bouwen zijn wij ook gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande woningen. Neem contact met ons op voor al uw opties!