Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Energieneutraal bouwen

Energieneutraal bouwen zorgt ervoor dat u geen of bijna geen extra energie nodig heeft. Hoe ver u in dit proces wilt gaan ligt helemaal bij uzelf. Er zijn erg veel voorbeelden van energieneutraal bouwen. Denk bijvoorbeeld aan een moderne woning met zonnepanelen van milieuvriendelijke materialen. Maar u kunt nog veel verder gaan. Knaapmaatwoningen B.V. heeft ook woningen gerealiseerd die helemaal energieneutraal zijn. Deze bewoners betalen hierdoor geen extra kosten aan energie en dragen een steentje bij aan het milieu. 

Energieneutraal bouwen: wat zijn de voorbeelden

Vaak denken mensen dat energieneutraal bouwen een aparte bouwstijl is. Dit is niet waar. Elke woning kan energieneutraal worden gemaakt. Natuurlijk zijn hier welk aanpassingen voor nodig. U kunt dus heel goed energieneutraal bouwen in uw eigen ontworpen huis.

Welke kenmerken hebben energie neutrale woningen?

  • De energiebehoefte van de woning is geminimaliseerd
  • De woning maakt gebruik van zonne-energie of windenergie
  • Een ventilatiesysteem
  • Een warmtepomp of zonneboiler
  • Isoliewaarden verhogen


De kosten van energieneutraal bouwen

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om te weten wat voor bouwstijl u graag zou willen. Gaat u voor een energieneutraal huis in een moderne stijl, jaren 30 woning of juist een landelijke stijl. Daarnaast komen nog meer belangrijke zaken om de hoek kijken. De bouwoppervlakte, materialen en welke energie neutrale snufjes u graag in uw woning zou willen hebben. Samen met Knaap kunt u kijken wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van uw budget en uw wensen kunnen wij in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn. Wil jij weten wat het kost om een huis te bouwen?

Knaap bouwbedrijf: energieneutraal bouwen is onze passie!

Bijna 100 jaar ervaring heeft Knaapmaatwoningen B.V. in de bouwbranche. Door de jaren heen is Knaap meegegroeid met alle ontwikkelingen. Ook de ontwikkelingen op energieneutraal gebied. Het combineren van een mooie woning aan de hand van de wensen van de klant gecombineerd met energie neutrale faciliteiten is voor Knaap een uitdaging. Door deze passie komt Knaap graag in contact met mensen die graag energieneutraal willen bouwen. U kunt direct een afspraak maken om de showroom te bezoeken of vraag onze brochure aan!