Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Herenhuis bouwen

Een huis met stijl laten bouwen? Dan heeft u het natuurlijk over het bouwen van een herenhuis! Een herenhuis is een huis wat vaak groots, klassiek en zeer stijlvol is. Een herenhuis bouwen zorgt dat ook voor een gedegen aanpak. Zowel de inrichting, materialen als de afronding moeten perfect in elkaar overlopen. 

Herenhuis laten bouwen

Knaapmaatwoningen B.V. bouwt al bijna 100 jaar prachtige herenhuizen. Vooraf luistert Knaap zeer goed naar de wensen van de klant. Met deze informatie gaat Knaap aan de slag. Uiteindelijk zal een schets en ontwerp van het huis worden gemaakt. Daarna gaat Knaap aan de slag om het herenhuis te realiseren. Een herenhuis bouwen kan zowel op prefab werkwijze als helemaal traditioneel. Knaap heeft met deze twee verschillende werkwijzen veel ervaring.

Bouw een herenhuis

Een herenhuis laten bouwen zorgt voor veel vragen vooraf. De meest voorkomende vragen staan hieronder. 

  • Welke materialen moeten we gebruiken?
  • Welke wensen heeft u?
  • Wilt u energieneutraal bouwen?
  • Kan ik een herenhuis laten bouwen in oude stijl?
  • Wat is de gewenste grootte?

Voor het beantwoorden van deze vragen helpt Knaap u. Vooraf zal Knaap uw wensen in kaart brengen en kijken wat de mogelijkheden zijn. Het bouwen van een herenhuis of een dubbele woning is dan ook vaak een droom! Aan de hand van uw wensen en budget zal het ideale bouwplan worden opgesteld.

Herenhuis bouwen door Knaap

U kunt direct online de brochure van Knaap aanvragen. Daarnaast kunt u online een showroom bezoek inplannen. Op deze wijze kunt u inspiratie opdoen, u wensen in kaart brengen en kijk wat de mogelijkheden zijn. Knaap, als bouwbedrijf in Gouda, staat u graag te woord om met u de mogelijkheden door te nemen!