Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Landhuis bouwen

Een landhuis bouwen is vaak een droom van veel mensen. Heeft u altijd al de wens gehad om in een rustige omgeving te wonen? Dan is een landhuis ideaal. Of heeft u juist de voorkeur aan de bouwstijl van een landhuis? Ook dan is een landhuis bouwen de ideale bouwstijl die bij u past. 

Landelijke huizen & voorbeelden

Door de ruim 100 jaar aan ervaring heeft Knaap Maatwoningen B.V. veel landhuizen gebouwd. Deze trajecten begonnen allemaal in de showroom van Knaap. De showroom is gevestigt in Rotterdam-Nesselande. In deze showroom brengen wij uw wensen in kaart. Daarnaast adviseren wij u over de mogelijkheden. Wij kunnen u voorbeeldwoningen laten zien en verschillende materialen demonstreren. Nadat wij alles in kaart hebben gebracht zullen wij een offerte uitbrengen. Als wij voor u de landelijke woning mogen realiseren, staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Tijdens de bouw informeren wij u over de voortgang en eventuele bijzonderheden.

Wilt u vooraf inspiratie opdoen? U kunt direct onze brochure aanvragen. Hierdoor krijgt u inzicht in de verschillende bouwstijlen en kunt u inspiratie opdoen. Daarnaast is het ook mogelijk om gelijk een showroom bezoek in te plannen. 

Landelijk huis laten bouwen

Heeft u interesse in een landelijke woning en wilt u deze laten bouwen? Dan helpt Knaap Maatwoningen B.V. u graag verder.