Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Luxe recreatiewoning bouwen

Een luxe recreatiewoning bestaat natuurlijk uit luxe en comfort. Deze recreatiewoningen kunt u helemaal laten bouwen naar uw eigen wens. Als u bijvoorbeeld een stuk eigen grond heeft of al een bestaande recreatiewoning kunt u deze omtoveren tot een luxe recreatiewoning. Knaapmaatwoningen B.V. bouwt al generaties lang luxe recreatiewoningen op prachtige locaties in Nederland. 

Luxe recreatiewoning laten bouwen

U heeft een stuk grond of al een bestaande recreatiewoning. Graag zou u echt uw droomvakantiehuis realiseren. Natuurlijk heeft u dan al veel ideeen en wensen hoe uw ideale recreatiewoning eruit moet komen te zien. Bij Knaap komen uw wensen en de mogelijkheden samen. In de showroom van Knaap adviseren wij u over de beste materiaalkeuze, indeling en andere mogelijkheden voor uw recreatiewoning.

Uw luxe recreatiewoning bouwen kunt u op prachtige locaties in Nederland. Een heel belangrijk onderdeel van de bouw van uw recreatiewoning is de grondsoort. Dit is een van de meest onderschatte punten tijdens de aanvraag voor het realiseren van een luxe recreatiewoning. Langs de kustlijn in Nederland is veel zandgrond. De aanpak in deze situaties zijn anders dan bijvoorbeeld het bouwen van een luxe recreatiewoning op zware klei. Doordat Knaap al 100 jaar ervaring heeft in het realiseren van woningen adviseren zij u graag over de mogelijkheden.

Luxe recreatiewoning laten bouwen en de kosten

De kosten voor het ontwikkelen van een luxe recreatiewoning bestaan uit onderstaande punten. Knaap kijkt altijd aan de hand van uw wensen en uw budget naar de mogelijkheden. Door deze combinatie realiseren zij, als aannemersbedrijf in Rotterdam, prachtige projecten aan de hand van de wensen van de klant.

  • De grootte van de woning
  • Een klimaat neutrale, luxe recreatiewoning bouwen
  • De materiaalsoort
  • Persoonlijke wensen
  • De afwerking van de recreatiewoning

Inspiratie om een luxe recreatiewoning te realiseren

Zoekt u een inspiratie of juist goede tips voor het realiseren van uw luxe recreatiewoning? In de showroom van Knaapmaatwoningen B.V. kunt u alle informatie inwinnen voor uw droomhuis. U kunt vooraf de brochure aanvragen of direct een afspraak inplannen voor het bezoeken van de showroom. Knaap helpt u graag bij het bouwen van uw luxe recreatiewoning.