Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Milieuvriendelijk huis bouwen

Een milieuvriendelijk huis bouwen betekent ook wel ‘duurzaam bouwen’. Deze manier van bouwen richt zich op het ontwikkelen van een woning waarbij rekening is gehouden met het milieu. Milieuvriendelijk bouwen betekent dat tijdens de bouw rekening moet worden gehouden met de mens, milieu en verantwoord moet worden omgegaan met grondstoffen. Daarnaast speelt het efficiënt inrichten van het bouwproces en de open ruimte een rol. Milieuvriendelijk een huis bouwen is een proces waarbij rekening wordt gehouden met de wereld waarin wij leven. 

Hoe kan ik een milieuvriendelijk huis bouwen?

Heeft u bouwplannen? Dan heeft u vooraf misschien al de keuze gemaakt om in uw nieuwbouwwoning een milieuvriendelijke bouwstijl te hanteren. Vaak komen bij deze keuze vragen op zoals: Gaat de comfort van mijn woning achteruit? En: Levert deze manier van bouwen ook daadwerkelijk een besparing op? Bij Knaap kunnen wij op al uw vragen een antwoord geven. Om de laatste vraag maar direct te beantwoorden: Het verbeteren van de energielabel zal een woning zelfs in waarde doen laten stijgen.

Door de 100 jaar ervaring die wij hebben weten wij welke ontwikkeling een milieuvriendelijk huis bouwen (klimaat neutraal bouwen) heeft doorgemaakt. Wij weten hierdoor precies hoe wij de wens van de klant moeten combineren met een milieuvriendelijke bouwstijl. De milieubewuste keuzes die moeten worden gemaakt ten aanzien van bouwmaterialen, bouwmethode en het gebruik van productie en energie bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek met u.

Een milieuvriendelijk huis bouwen met Knaap Maatwoningen B.V.

Knaap realiseert al 100 jaar woningen in Nederland. De laatste jaren is Knaap zich gaan specialiseren in het ontwikkelen van een milieuvriendelijk huis bouwen. Door al deze ervaring kan Knaap goed uw wensen combineren met een milieuvriendelijke bouwstijl. Wilt u eerst inspiratie opdoen? Dan kunt u vooraf onze brochure aanvragen of onze maatwoningenwijzer bekijken. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom in Rotterdam-Nesselande. Vanuit hier vertellen wij u graag alle mogelijkheden op het gebied van milieuvriendelijk een huis bouwen.