Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Modern huis laten bouwen

Wilt u graag zelf een modern vrijstaand huis bouwen? Knaap Maatwoningen is een deskundig bouwbedrijf en aannemer in één en helpt u van begin tot eind verder met de bouw van uw droomhuis. 

Aangenaam wonen in het huis van uw dromen

Bent u weg van de combinatie van beton en glas? Houdt u van een eigenzinnig en fris design? Wilt u graag een strakke vormgeving met industriële materialen? Wij combineren uw wensen met onze ontwerp- en bouwvaardigheden. Een modern huis bouwen is wat wij graag voor u doen.

Een modern huis laten bouwen is voor ons een alledaagse bezigheid. We hebben een team van experts die u helpen bij het ontwerp, de stijl en de inrichting. Iedere steen, raam, kozijn en elk ander detail spreken wij met u door. Het is immers belangrijk dat u gelukkig wordt in uw eigen woning. Ons uitgangspunt is daarom: u wenst, wij bouwen.

Modern huis laten bouwen door professionals 

Een modern eigen huis bouwen, daar begint u niet zomaar aan. Een goede voorbereiding is het halve werk. Indien u niet bekend bent met een modern vrijstaand huis bouwen, kan het zelf onder handen nemen van zo'n gigantisch project een hele uitdaging zijn. Knaap Maatwoningen begeleidt u daarom graag van de ideefase tot de bouwfase. We zorgen voor een vlekkeloos en plezierig proces. U bent uiteraard betrokken in iedere fase.

Een modern huis bouwen begint met een duidelijk bouwplan. We ontwerpen gezamenlijk het ontwerp van uw woning. U vertelt wat u wenst, wij regelen de tekening en kijken met u mee in hoeverre uw plannen realistisch zijn. Onze creatieve architecten denken graag met u mee. 

Een modern eigen huis bouwen kan niet zonder het geschikte materiaal. Naast ontwerpers, zijn we ook professionele inkopers van kwalitatief hoogstaand materiaal. We kunnen voor u kozijnen, gevelbekleding, deuren en ramen regelen. Deze onderdelen kunnen we in allerlei moderne materialen regelen, zodat we uw modern huis bouwen in één stijl. Dat biedt consistentie en levert een mooi totaalbeeld op. Tevens houden we bij het ontwerp en de bouw rekening met goede ventilatie en isolatie. Alleen hoe zit het met een modern huis bouwen en de kosten?

Modern huis bouwen kosten

Een modern huis bouwen en de prijs. Natuurlijk wilt u weten hoeveel het kost om een huis te bouwen. De kosten zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan energieneutraal bouwen. Wat voor huis wilt u? Wat zijn de afmetingen van uw woning? Hoe groot is uw begane grond? Wilt u een vrijstaande garage of niet? Wat voor heiwerk is het beste voor uw moderne woning?

Een modern huis bouwen en de prijs vaststellen? Neem contact op voor meer informatie. Een modern huis bouwen is onze specialiteit!