Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Ontwerp je eigen huis I +37 Inspiratie voorbeelden!

Ontwerp je eigen huis! De ideale optie voor mensen die precies weten wat ze willen en dit ook nog eens leuk vinden om uit te werken. Voordat u aan de slag gaat met het ontwerpen van uw eigen huis is het heel belangrijk om te weten welke invulling u elke ruimte gaat geven. U kunt bijvoorbeeld uw huis ontwerpen aan de hand van de inrichting, functionaliteit, ontwerpen op de stand van de zon of juist met het oog op de omgeving en het uitzicht. Dit zijn erg belangrijke aspecten die u zichzelf moet afvragen als u kiest om uw eigen huis te ontwerpen. 

Hoe ontwerp ik mijn eigen huis?

Hieronder staat een kort stappenplan waarmee u rekening moet houden als u kiest om uw eigen huis te ontwerpen.

  • Maak een indeling of plattegrond qua ruimtes
  • Beslis welke functie u elke ruimte zou willen meegeven
  • Bepaal het aantal bouwlagen, schuin of plat dak etc.
  • Bepaal de ligging van uw huis ten opzichte van de kavel
  • Kom met uw eigen ontwerp naar Knaap en bespreek de mogelijkheden

Als u graag uw eigen huis wilt ontwerpen bent u bij Knaapmaatwoningen B.V. aan het juiste adres. Wij zullen samen met u uw wensen verder in kaart brengen. Aan de hand hiervan kunnen wij een goede schets en ontwerp van uw huis maken. Uiteindelijk kunnen we samen uw droom villa bouwen.

Knaap als bouwpartner in uw eigen huis ontwerp

Knaapmaatwoningen B.V. is bijna 100 jaar actief in de bouwbranche. Knaap heeft in al die jaren erg veel ervaring opgedaan met klanten die graag hun eigen huis wilden ontwerpen. Bij Knaap vindt u dan ook al deze kennis onder één dak. Zowel het ontwerpen van uw woning tot de uitvoering en oplevering hiervan gebeurt bij Knaap zelf. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt en wordt u gezien als klant en niet als nummer.

Bent u benieuwd wat wij samen met u kunnen realiseren? In onze woningenwijzer kun u extra inspiratie opdoen. Hierin staan tal van projecten die wij hebben gerealiseerd aan de hand van de wensen van de klant. Het ontwerpen van uw eigen huis gebeurt dan ook samen met Knaap.

Maak een afspraak

Online kunt u direct onze brochure aanvragen. Met deze brochure kunt u extra inspiratie opdoen voor het ontwerpen van uw eigen huis. In onze showroom in Rotterdam-Nesselande kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden aan de hand van uw wensen. U kunt direct online een afspraak inplannen. Neem direct contact op met Knaap voor het ontwerpen van uw eigen huis!