Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Prefab aanbouw: Snel gerealiseerd, hoge kwaliteit!

Een prefab aanbouw bestaat uit onderdelen die kant en klaar op de bouwplaats aankomen. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw van een serre. De zijwanden en vloeren kunnen compleet in de fabriek worden gemaakt. Met uw prefab aanbouw moeten deze onderdelen op locatie alleen nog bevestigt te worden. Hierdoor wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort en hebben de weersomstandigheden minder invloed op de bouw. 

Prefab aanbouw: wat zijn de ervaringen?

‘’ Door gebruik te maken van een prefab aanbouw stond binnen 3 weken onze complete aanbouw, Top!’’

De snelle bouwtijd voor een aanbouw is een van de meest genoemde voordelen van een prefab aanbouw. Door gebruik te maken van prefab heeft u dan ook het minste ‘’last’’ van onze werkzaamheden. In zeer korte tijd kunnen wij uw aanbouw realiseren. De prefab aanbouw bij uw woning loopt daarnaast geen vertraging op door weersomstandigheden.

Prefab aanbouw op maat

Knaapmaatwoningen B.V. realiseert prefab aanbouwen op maat als aannemer in Barendrecht en Rotterdam. U kunt vooraf zelf uw wensen bespreken. Of u nu een extra verdieping wenst, stopcontacten op een andere plek of overige wensen, bij Knaap zijn deze wijzigingen met een prefab aanbouw gewoon mogelijk. Knaap kan alles in eigen beheer realiseren. Uiteindelijk kan zo binnen korte tijd bij u op locatie de prefab onderdelen in elkaar worden bevestigt. Hierdoor heeft u uw prefab aanbouw op maat binnen een mum van tijd gerealiseerd. 

Prefab aanbouw bij uw woning

Heeft u interesse in een prefab aanbouw? U kunt online onze brochure aanvragen. Met deze brochure kunt u zich verdiepen in de mogelijkheden voor een prefab aanbouw bij uw woning. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Knaapmaatwoningen B.V. is gevestigd in Rotterdam-Nesselande. Vanuit hier werken wij aan prachtige prefab oplossingen zoals bijvoorbeeld een prefab aanbouw. Op zoek naar iets anders? Kijk eens bij schuurwoning bouwen of dijkwoning bouwen.