Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Recreatiewoning bouwen

Een recreatiewoning bouwen is ideaal om te ontspannen op een locatie en in een woning helemaal naar wens. Het bouwen van uw recreatiewoning is bij Knaapmaatwoningen B.V. in goede handen. Knaap heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en realiseren van recreatiewoningen. Voornamelijk langs de Nederlandse kustlijn heeft Knaap haar sporen in het bouwen van recreatiewoningen zeker verdient. Dit zorgt er dan ook voor dat Knaap al ruim 100 jaar het bouwbedrijf in Rotterdam en omgeving is! 

Recreatiewoning laten bouwen

Als u een recreatiewoning laat bouwen komen daar een aantal belangrijke dingen bij kijken. Niet alleen het ontwerp en de materiaalkeuze zijn erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan de grondsoort van uw locatie. Langs de Nederlandse kust is dit vaak zandgrond. Door de lange ervaring van Knaap kennen zij de locaties en bijkomende bijzonderheden als geen ander. Een recreatiewoning laten bouwen gaat bij Knaap dan ook in nauw overleg en met veel persoonlijk contact.

Hout of steen?

De keuze voor materiaal soorten zijn erg belangrijk. Bijna als eerste kiest u of u voor een houten of juist een stenen recreatiewoning gaat. Dit hangt natuurlijk van uw persoonlijke wens af, budget en omgeving. Een houten of stenen recreatiewoning bouwen kunt u beslissen tijdens uw bezoek bij Knaap. Zij adviseren u over de verschillende mogelijkheden en opties.

Prijzen recreatiewoning bouwen

De prijzen en kosten voor een recreatiewoning bouwen verschillen behoorlijk. Naast alle bekende kostenposten (ontwerp, materiaal en grootte) zijn er meer punten die erg belangrijk zijn. Een goede ori├źntatie fase is dan ook erg belangrijk. Bij Knaap kunt u direct een afspraak inplannen in de showroom. Tijdens deze afspraak kunnen zij u alles vertellen over de prijzen en kosten van uw recreatiewoning. U kunt natuurlijk ook online alvast onze brochure aanvragen voor extra inspiratie of juist uw eigen huis ontwerpen

Contact met Knaap

Wilt u graag een recreatiewoning laten bouwen of een milieuvriendelijk huis laten bouwen? Neem direct contact op met Knaapmaatwoningen B.V. Zij helpen u graag verder bij het realiseren van uw ideale recreatiewoning.