BLOCKTEXT
Background White - BLOCKTEXT

Schetstember

De maand september bouwen wij om naar schetstember. In deze maand kunt u in een kort tijdsbestek inzage krijgen in de mogelijkheden en kosten voor het bouwen van úw droomvilla. Op deze efficiënte en snelle manier kunt u vrijblijvend toetsen of het bouwen van uw eigen droomvilla een haalbaar project is. Ook vertellen wij u meer over het algehele bouwtraject en met welke bijkomende zaken u nog meer rekening dient te houden.

BLOCKTEXT
Background Blue - BLOCKTEXT

Wat bieden wij u in de maand schetstember?

  1. Gedurende deze maand garanderen wij u het toekomen van een bouwkostenindicatie binnen één werkdag na het doorlopen van de afspraak. Deze bouwkostenindicatie wordt volledig opgebouwd op basis van uw wensen en passend binnen de kaders van het bestemmingsplan of kavelpaspoort. Heeft u nog geen kavel? Dat is geen probleem! Dan gaan we ook met uw ideeën aan de slag.
  2. Wanneer deze bouwkostenindicatie u aanspreekt en aansluit op uw mogelijkheden, pakken we gestaag door. We plannen een afspraak om binnen één week met een architect aan tafel naar uw wensen te kijken. Dit gebeurt tegen een gereduceerd tarief.
  3. Vervolgens gaat de architect aan de slag met het schetsen van úw droomvilla en wordt het ontwerp hiervan binnen een periode van één maand aan u gepresenteerd. Door de nauwe samenwerking tussen aannemer en architect blijft het gepresenteerde ontwerp binnen het budget van de eerder besproken bouwkostenindicatie
BLOCKTEXT
Background White - BLOCKTEXT

Modern

BLOCKTEXT
Background White - BLOCKTEXT

Klassiek

BLOCKTEXT
Background White - BLOCKTEXT

Landelijk