Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Schuurwoning bouwen

Schuurwoningen zijn prachtige moderne woningen die steeds populairder worden. Met de sfeer en uitstraling is het optimaal genieten. Een schuurwoning wordt gerealiseerd door de houten balken en het gebruik van hout in het interieur en exterieur. In een schuurwoning wordt veel aandacht besteedt voor milieuvriendelijke en energiezuinig bouwen. Een schuurwoning is dan ook vooral gericht op uw eigen huisstijl met eigen ideeën en wensen in het huis. U kunt zowel voor een moderne of klassieke uitstraling gaan of natuurlijk een combinatie daarvan. 

Schuurwoning bouwen als trend

Tegenwoordig kom het bouwen van een schuurwoning steeds vaker voor. Voor de meeste mensen is het wonen in een schuurwoning zelfs een droom. Maar om die droom waar te maken moet het ontwerp wel aan allerlei eisen voldoen. Het ontwerp van zo’n schuurwoning moet dan ook passen bij de omgeving. De schuurwoning is in principe een woonhuis gecombineerd met een schuur. Door deze combinatie beschikt u over relatief veel leefruimte. Daarnaast zijn schuurwoningen vaak landelijk gelegen waardoor u kunt genieten op een rustige locatie. Wilt u een schuurwoning bouwen om uw droom te realiseren? Vraag online een brochure aan en ontdek de mogelijkheden voor het realiseren van uw droomhuis.

Kenmerken schuurwoning

Maar wat zijn nu de kenmerken van een schuurwoning? Een schuurwoning is vooral te herkennen aan zijn eenvoudige vorm en natuurlijke materialen met grote glaspartijen, waardoor het heerlijk licht en ruim is. De natuurlijke materialen zijn bijna in elk ontwerp terug te vinden en geven het huis dan ook een natuurlijke uitstraling.

Ook de landelijke uitstraling is natuurlijk een prachtig kenmerk voor een schuurwoning. Het dak kan bestaan uit een zadeldak, wolfseinden of een stolkap. De natuurlijke materialen van een schuurwoning bestaan meestal uit steen gecombineerd met hout en een rieten kap. De combinatie is natuurlijk afhankelijk van de wensen en behoeften.

Eigen schuurwoning bouwen & ontwerpen

Een schuurwoning bouwen is natuurlijk het mooist met uw eigen wensen, locatie en budget. Knaap Maatwoningen denkt graag met u mee. In onze showroom in Rotterdam-Nesselande bespreken wij graag uw wensen. Aan de hand van uw wensen kunnen wij bepalen met welke materialen wij moeten werken. U kunt direct online een showroom bezoek aanvragen. Vraag dit bezoek aan en start met het bouwen van uw schuurwoning.  

Knaap Maatwoningen helpt!

Heeft u vragen over het bouwen van uw eigen schuurwoning? Bent u geinteresseerd in bijvoorbeeld duurzaam bouwen? De specialisten van Knaap weten al uw vragen te beantwoorden. Voor al uw vragen over schuurwoningen of andere nieuwbouw projecten zoals jaren 30 woningen, bent u bij ons aan het juiste adres.