Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Villa bouwen

Een villa bouwen is voor veel mensen een droom. Maar bij het bouwen van een villa komen veel aspecten om de hoek kijken. Het bouwen van een villa begint dan ook met een exclusief ontwerp. Bij Knaapmaatwoningen B.V. bent u dan aan het juiste adres. Al bijna 100 jaar heeft Knaap ervaring met het realiseren van villa’s. Deze villa’s bouwt Knaap op de mooiste locaties. Het eindresultaat is altijd schitterend...en daar zijn we trots op!

Knaap weet als geen ander hoe je het ontwerp moet omzetten naar een prachtige villa. Omdat al de kennis bij Knaap onder één dak zit zijn de lijnen kort. Door dit adequaat handelen kan Knaap in korte tijd uw wensen omzetten in een ontwerp en van daaruit uw villa bouwen.

Villa bouwen: bekijk de voorbeelden

Met bijna 100 jaar ervaring heeft Knaap erg veel villa’s gerealiseerd. U kunt de woningenwijzer bekijken. Hier komt u verschillende villa’s tegen in verschillende stijlen. al deze villa’s zijn door Knaap gerealiseerd.

Knaap staat voor een villa bouw met de volgende kenmerken:

  • Een exclusief ontwerp dat aansluit bij uw wensen
  • Leuke en speelse adviezen
  • Persoonlijk contact
  • Een villa realiseren die past binnen uw budget
  • Een schitterend eindresultaat: uw eigen vrijstaande woning!

Villa bouwen en de kosten

De kosten voor het realiseren van een villa hangt helemaal samen met uw wensen. Aan de hand van uw budget en wensen kan Knaap een inschatting maken van de kosten. De materiaalkeuze, de grote van de woning en overige factoren bepalen de prijs. Omdat Knaap elke woning op maat maakt is elk detail bespreekbaar. Hierdoor krijgt u een villa naar wens die past binnen uw budget.

Neem contact op

Bij Knaap bent u altijd welkom voor vrijblijvend advies. U kunt direct online onze brochure aanvragen of een afspraak inplannen voor een bezoek aan de showroom. Knaap is gevestigd als aannemer in Rotterdam-Nesselande. Vanuit hier realiseert Knaap villa bouw in de regio!