Wij zijn opzoek naar collega's! Benieuwd? Klik hier

back-button
BLOCKPAGE

Vrijstaand huis bouwen

Een vrijstaand huis bouwen is van veel mensen een droom. Knaapmaatwoningen B.V. heeft bijna 100 jaar ervaring met het bouwen van vrijstaande woningen. Een van de meest voorkomende vragen is wat de kosten zijn van het bouwen van een vrijstaand huis. U begrijpt natuurlijk wel dat deze kosten erg variëren en afhangen van uw eigen wensen. Wij kunnen u dan ook geen gemiddelde prijs geven voor het bouwen van een vrijstaande woning. U kunt wel online onze brochure aanvragen of een showroomafspraak maken. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en kosten en kunt u zich oriënteren om uw droom waar te maken: een vrijstaand huis bouwen! 

Modern vrijstaand huis bouwen

Vaak heeft u zelf al een bepaald beeld bij uw droomhuis. De één gaat voor een modern vrijstaande woning bouwen en de ander vindt een woning in landelijke stijl of juist voor een jaren 30 woning mooier. Knaap bouwt uw vrijstaande woning helemaal naar wens. Het maakt dan ook niet uit welke bouwstijl u kiest. Bij Knaap kunt u terecht voor het realiseren van uw ontwerp en wens. Groot of juist een klein vrijstaand huis? Het maakt niet uit. Wij ontwikkelen al onze woningen aan de hand van de wensen van de klant!

U kunt onze woningwijzer bekijken voor de verschillende bouwstijlen die wij reeds gerealiseerd hebben. Zowel voor het bouwen van een modern vrijstaand huis als andere stijlen bent u bij Knaapmaatwoningen B.V. aan het juiste adres!

Vrijstaand huis bouwen in Zuid-Holland

Knaapmaatwoningen B.V. is een bouwbedrijf in Zuid-Holland. Dit mooie bedrijf is dan ook gefocust op het realiseren van vrijstaande huizen in Zuid-Holland. Ons werkgebied ligt tussen Rotterdam, Gouda en Den Haag in, maar ook daarbuiten zijn wij te vinden . Wilt u langskomen om zich te oriënteren voor het bouwen van een vrijstaand huis? U bent altijd van harte welkom in onze showroom!